Artikkelit & oppaat

Artikkelit

mistä hallin hinta koostuu?
Hallitietoa

Mistä Hallitilan hinta muodostuu?

Hallitilan hankkiminen on merkittävä investointi, oli kyseessä joko kokonaisen hallin rakentaminen tai yksittäinen hallitila.
Ymmärrys hallitilojen kustannuskomponenteista on avainasemassa, kun sinä ja yrityksesi teette päätöksiä tilojen hankinnasta.

Tässä artikkelissa syvennymme hallitilojen rakennuskustannusten ytimeen, tarkastellen jokaista merkittävää osa-aluetta, jotka vaikuttavat kokonaiskustannuksiin.

Pyrimme avaamaan kustannustekijät ja niihin vaikuttavat seikat mahdollisimman läpinäkyvästi.

Lue lisää »
Runkorakenteen vaiktus hallin hintaan
Hallitietoa

ASIAKKAALLE RÄÄTÄLÖITYJÄ SISÄTILOJA

Nykyajan toimitilamarkkinoilla yhä useampi yritys hakee toimitiloja, jotka vastaavat juuri heidän yksilöllisiä tarpeitaan.

Aina ei löydy valmiita ratkaisuja, vaan tilojen muokattavuus ja räätälöinti mahdollisuus on noussut tärkeäksi tekijäksi.

Lue lisää »
Artikkelit & oppaat
Vuokraajalle

Hallitilan vuokraajan muistilista

Yrityksille sopivien hallitilojen valintaan liittyy erilaisia asioita, jotka on hyvä huomioida ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Tässä muistilistassa on kysymyksiä, joiden avulla voit varmistaa, että valitsemasi hallitilat vastaavat tarpeitasi ja ovat yrityksellesi sopivat.

Lue lisää »
Artikkelit & oppaat
Ostajalle

Hallitilan ostajan muistilista

Uuden toimitilan hankinta on monesti yritykselle merkkipaalu. Toistaalta uusi toimitila tuo mukanaan myös asioita joihin yritys törmää verrattaen harvoin ja jotka tämän takia saattavat olla haastavia.. kuten muutto.

Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme muutaman tärkeän seikan, jotka on otettava huomioon yrityksen muuton yhteydessä.

Lue lisää »
Artikkelit & oppaat
Ostajalle

Hallitilat ja ALV

HALLITILAT JA arvonlisävero – vältä yleisimmät virheet Yrittäjän mielessä saattaa herätä monia kysymyksiä toimitilan oston yhteydessä: Miten arvonlisävero liittyy kiinteistökauppaan? Täytyykö minun maksaa arvonlisäveroa, ja jos

Lue lisää »

Toimitilan ostajan opas

Täyttämällä lomakkeen saat oppaan sähköpostiisi!

toimitilan vuokraajan opas

Täyttämällä lomakkeen saat oppaan sähköpostiisi!