Amerintien hallikokonaisuus valmistui kolme viikkoa etuajassa

Kohde on valmis ja tilattuja muutostöitä päästään tekemään etuajassa.
amerintie vuokrattavat hallitilat

Kiinteistö Oy Amerintie 66 (Amerintie 66, Tuusula) on valmistunut. Kohteen valmistuminen oli alkuperäisesti luvattu toukokuun loppuun mennessä, joten tilat päästään luovuttamaan n. 3 viikkoa etuajassa. Tämä mahdollistaa sovittujen lisätöiden aloittamisen etukäteen, hyvissä ajoin. Toiveena on saada muutostyöt valmiiksi ennen kuin Suomi hiljenee kesälomien viettoon.

Amerintien kohteessa on ollut hyvä kysyntä ja kaikki myynnissä olevat kohteet on joko myyty tai varattu. Heti tilaa tarvitseville kohteesta löytyy kuitenkin vielä muutamia tiloja, jotka on vuokrattavissa. Onneksi uusia tiloja on valmistumassa naapuritontille vuodenvaihteen jälkeen.

Jusaconilla vuokrattavia kohteita vapaana

Jusaconin valmistama Amerintien hallikiinteistö kattaa 30 erikokoista tilaa. Tilat ovat muokattavissa yrityksen tarpeita vastaavaksi. Teknisiä yksityiskohtia vuokrattavista tiloista:

Amerintien hallissa jokaiseen tilaan kuuluu valmiina:

  • A-Energiatehokkuus: maalämpo, aurinkopaneelit, led-valot
  • Sähkö 230V pistokkeet ja 16A voimavirta
  • Lattiakaivot, joissa hiekan ja öljyn erotus
  • Kauko-ohjattavat nosto-ovet
  • Valmis WC joka tilassa
  • Parvi tiloissa 2,3,9,10,17,18,25 ja 26
  • Kiinteistöllä erilliset polttoaineen erotus- ja näytteenottokaivot
  • Kiinteä 200/200M nettiyhteys
  • Lankaverkkoaita
  • Etäohjattavat sähkökäyttöiset liukuportit sisäänkäynneissä

Kiinteistö sijaitsee Kehä-III kaaren keskeltä pohjoiseen 8 minuutin ajomatkan päästä, josta kohde palvelee koko pääkaupunkiseutua erittäin hyvin. Lentorahdin logistiikkakeskus sijaitsee aivan kohteemme tuntumassa ja myös työmatkalaisten suosima hotellimajoitus sekä laadukas lounasravintola sijaitsee aivan kiinteistömme välittömässä läheisyydessä.

Minkälaiselle yritykselle Jusacon suosittelee Amerintien hallitilaa?

Jusaconin Amerintien vuokrattavat hallitilat sopivat yritykselle, joka etsii toimitilaa pääkaupunkiseudun läheisyydestä. Tarjoamme räätälöitävät, valvotut ja aidatut tilat. Jos liiketoimintasi tapahtuu nyt jollain tapaa toimimattomissa tiloissa, Amerintieltä (tai uusista valmistuvista Sulankaaren tiloistamme) löytyy sopiva ratkaisu.

 

Ota yhteyttä Juhaniin

Ota yhteyttä Jusacon

Juhani Rautio

Toimitusjohtaja

Lue myös nämä

energiatehokas hallitila säästää kuiluissa
Energiatehokkuus

Energiatehokas hallitila

Energiatehokkuuden merkitys korostuu energiakriisin aikana Tällä hetkellä vallitsevan ja mahdollisesti vielä pitkään kestävän eurooppalaisen energiakriisin vuoksi yritystilojen käyttökulut kasvavat. A-luokan energiatehokkaissa tiloissa sähkölaskun summa ei

Lue lisää »