Sijoituskohde
Amerintie 66, tila 2

Tässä kohteessa yhdistyy uudiskohteen helppous ja vanhan asunnon parempi vuokratuotto.

Olemme saneeranneet taloyhtiön ja asunnot erittäin kattavasti, joten tarjolla on erittäin helppoa ja huoletonta omistamista. Kirsikkana kakun päälle tarjoamme kaikki asunnot valmiiksi vuokrattuna ja 2 vuoden tuottotakuulla. Olemme myös neuvotelleet yhtiölainan valmiiksi, joten pankkivirkailijaakaan ei välttämättä tarvitse vaivata. Tämän helpommaksi ei asuntosijoittaminen muutu!

Pohjakuva

Ota yhteyttä

Juhani Rautio

Hallin mitat

Sähköt valmiina:

WC:

Muuta:

Kaikki tilamme suunnitellaan juuri asiakkaan toimintaan sopiviksi. Tiloja voidaa yhdistellä saamalla tilasta läpiajettava, tai poistamalla väliseinät tekemällä tiloista isompi yhtenäinen kokonaisuus. Tiloja yhdistettäessä saatetaan välttää väliseinien, WC:n tai parven rakentaminen, joka voidaan hyvittää kauppahinnassa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten tiloja voidaan muokata juuri sinun tilanteeseen sopivaksi.

Loistava sijainti

Kiinteistö sijaitsee Kehä-III kaaren keskeltä pohjoiseen 8 minuutin ajomatkan päästä, josta kohde palvelee koko pääkaupunkiseutua erittäin hyvin. Lentorahdin logistiikkakeskus sijaitsee aivan kohteemme tuntumassa ja myös työmatkalaisten suosima hotellimajoitus sekä laadukas lounasravintola sijaitsee aivan kiinteistömme välittömässä läheisyydessä.

Lähellä

Lisätään sijoituskohteelle oma prosessi

ota yhteyttä 1

Soita, laita viesti tai tule suoraan hallille käymään.

ota yhteyttä 2

Kerro mitä tarvitset. Juhani osaa kertoa mikä tiloistamme palvelisi parhaiten sinun liiketoimintaa.

ota yhteyttä 3

Räätälöimme ratkaisumme siten, että pääset toteuttamaan liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

ota yhteyttä 4

Olemme tukenasi niin kauan, että liiketoimintasi lähtee uusissa tiloissasi pyörimään.

Miksi tämä kohde?

Vuokratuotto 7,5% - 11%

Uudet hallit - olemattomat investointikulut. Vuokralaiset maksavat itse tekemänsä muutostyöt. Lämmitys sisältyy vastikkeeseen, joten siitä ei tarvitse veloittaa erikseen vuokralaiseltakaan - tämä tuo kilpailuetua. Tilakohtaiset vesi- ja sähkömittarit mahdollistavat näiden kulujen siirron suoraan vuokralaiselle. Matala hoitovastike kasvattaa vuokrasta saadun katteen määrää.

Korkea yhtiölaina tuo etuja

Sijoittamiseen pääsee pienemmällä omalla pääomalla mukaan. Yhtiölainan korko on kilpailutettu edulliseksi. Koko rahoitusvastikkeen (lyhennys ja korko) saa vähentää täysimääräisesti omasta kirjanpidosta vuosikuluna - selvää säästöä verotuksessa. Velkavipu kasvattaa tuottoprosenttia omaan sijoitettuun pääomaan nähden, jopa 14% - 17%.

Kiinteistön arvo säilyy

Hyvällä paikalla olevan uuden kohteen arvo tyypillisesti kasvaa 3-5 % vuodessa ensimmäisen 7-10 vuoden ajan ollen omistajalle tuottavaa ja varsin tuottavaa aikaa. Tässä ajassa pelkkä kassavirta on tuonut tilille lähes koko alkuperäisen myyntihinnan ja LISÄKSI yhtiölaina on lyhentynyt suurimmalta osin, mahdollisesti kokonaan. Kiinteistön arvo on tässä vaiheessa vielä hyvä ja saattaa ollakin järkevää myydä ja vaihtaa uudempaan.

Positiivinen kassavirta

Korkean tuottoprosentin myötä kassavirta, eli omalle tilille jäävä raha kaikkien maksujen jälkeen, jää reilusti positiiviseksi, yhtiölainan korkojen ja lyhennysten jälkeenkin.

Hinnasto

Täyttämällä lomakkeen saat hinnaston sähköpostiisi!

Hinnasto

Täyttämällä lomakkeen saat hinnaston sähköpostiisi!

Hinnasto

Täyttämällä lomakkeen saat hinnaston sähköpostiisi!

Hinnasto

Täyttämällä lomakkeen saat hinnaston sähköpostiisi!