Hallitilat sijoittajalle

Sijoittajalle

Jusaconin valmistamat hallitilat sopivat erittäin hyvin sijoittajalle tarjoten asuntosijoitusta parempaa tuottoa positiivisella kassavirralla. Uuden hallitilan arvo tyypillisesti nousee ensimmäiset kymmen vuotta ja on vapaa korjaustarpeista. Jusaconin valmistamissa tiloissa on energiatehokkaan kiinteistön matala hoitovastike sekä kattava varustelutaso tarjoten sijoittajalle suurempaa tuottoa sijoitetulle pääomalle. Hyvin varustellut tilat ovat täysin räätälöitävissä tarpeiden mukaan niin toimisto-, tuotanto kuin näyttelykäyttöön.

Me olemme sijoittajan tukena ja voimme auttaa tilojen räätälöinnissä ja vuokrasopimuksen tekemisessä!

Tutustu alla oleviin kohteisiin!

Hallitilat sijoituskohteena

Velaton tuotto 7,5% - 11%

Uudet hallit - olemattomat investointikulut. Vuokralaiset maksavat itse tekemänsä muutostyöt. Lämmitys sisältyy vastikkeeseen, joten siitä ei tarvitse veloittaa erikseen vuokralaiseltakaan - tämä tuo kilpailuetua. Tilakohtaiset vesi- ja sähkömittarit mahdollistavat näiden kulujen siirron suoraan vuokralaiselle. Matala hoitovastike kasvattaa vuokrasta saadun katteen määrää.

Kiinteistön arvo säilyy

Hyvällä paikalla olevan uuden kohteen arvo tyypillisesti kasvaa 3-5 % vuodessa ensimmäisen 7-10 vuoden ajan ollen omistajalle varsin tuottavaa aikaa. Tässä ajassa pelkkä kassavirta on tuonut tilille lähes koko alkuperäisen myyntihinnan ja LISÄKSI yhtiölaina on lyhentynyt suurimmalta osin, mahdollisesti kokonaan. Kiinteistön arvo on tässä vaiheessa vielä hyvä ja saattaa ollakin järkevää myydä ja vaihtaa uudempaan.

Korkea yhtiölaina tuo etuja

Sijoittamiseen pääsee pienemmällä omalla pääomalla mukaan. Yhtiölainan korko on kilpailutettu edulliseksi. Koko rahoitusvastikkeen (lyhennys ja korko) saa vähentää täysimääräisesti omasta kirjanpidosta vuosikuluna - selvää säästöä verotuksessa. Velkavipu kasvattaa tuottoprosenttia omaan sijoitettuun pääomaan nähden, jopa 14% - 17%.

Positiivinen kassavirta

Korkean tuottoprosentin myötä kassavirta, eli omalle tilille jäävä raha kaikkien maksujen jälkeen, jää reilusti positiiviseksi, yhtiölainan korkojen ja lyhennysten jälkeenkin.

Hallisijoittajan opas

Tiedätkö, miksi hallitilat ovat niin hyvä sijoituskohde?
Tilaa alta Jusaconin opas ja tutustu hallisijoittamisen saloihin.