Hallitilat sijoittajalle

Tiedätkö, miksi hallitilat ovat niin hyvä sijoituskohde?

Hallitilat sijoituskohteena

Velaton tuotto 7,5% - 11%

Uudet hallit - olemattomat investointikulut. Vuokralaiset maksavat itse tekemänsä muutostyöt. Lämmitys sisältyy vastikkeeseen, joten siitä ei tarvitse veloittaa erikseen vuokralaiseltakaan - tämä tuo kilpailuetua. Tilakohtaiset vesi- ja sähkömittarit mahdollistavat näiden kulujen siirron suoraan vuokralaiselle. Matala hoitovastike kasvattaa vuokrasta saadun katteen määrää.

Kiinteistön arvo säilyy

7-10 ensimmäistä vuotta ovat omistajalle tyypillisesti varsin huolettomia. Tässä ajassa pelkkä kassavirta on tuonut tilille lähes koko alkuperäisen myyntihinnan ja LISÄKSI yhtiölaina on lyhentynyt suurimmalta osin, mahdollisesti kokonaan. Kiinteistön arvo on tässä vaiheessa vielä hyvä ja saattaa ollakin järkevää myydä ja vaihtaa uudempaan.

Korkea yhtiölaina tuo etuja

Sijoittamiseen pääsee pienemmällä omalla pääomalla mukaan. Yhtiölainan korko on kilpailutettu edulliseksi. Koko rahoitusvastikkeen (lyhennys ja korko) saa vähentää täysimääräisesti omasta kirjanpidosta vuosikuluna - selvää säästöä verotuksessa. Velkavipu kasvattaa tuottoprosenttia omaan sijoitettuun pääomaan nähden, jopa 14% - 17%.

Positiivinen kassavirta

Korkean tuottoprosentin myötä kassavirta, eli omalle tilille jäävä raha kaikkien maksujen jälkeen, jää reilusti positiiviseksi, yhtiölainan korkojen ja lyhennysten jälkeenkin.

ekologisuus

Ekologisuus tuo matalat käyttökustannukset

Tuottolaskelma

Tilaa raportti hallitilan tuotosta sähköpostiisi!

Ota Yhteyttä

Niin voimme auttaa sinua eteenpäin!